Locatie

BinnensteBuitenTuin

De BinnensteBuitenTuin is gelegen in Warmond. De Sint Matthiaskerk heeft haar prachtige buitenterrein en een deel van een bijgebouw beschikbaar gesteld. De BinnensteBuitenTuin is een niet religieuze organisatie en verwelkomt mensen ongeacht hun religieuze/culturele achtergrond. We gebruiken op de begaande grond een binnenruimte, welke direct grenst aan de tuin en 2 hectare bos. Op het terrein onderhouden we de moestuin & het bos. De ligging van de BinnensteBuitenTuin is zeer centraal en kunnen we vele gelegenheden lopend bereiken. Zo is bijvoorbeeld het dorp, de Ah en de bibliotheek op 2 minuten loopafstand. Ook zijn Koudehoorn en Huys te Warmont zeer goed lopend te bereiken en daar maken we dan ook vaak gebruik van!

 
 

Koudenhoorn

Bijna dagelijks gaan we wel even lopend naar het recreatie eiland "Koudenhoorn" gelegen aan het 'T Joppe. Hier kunnen we prachtig wandelen, klauteren in het Speelbos, spelen in de speeltuin, de dieren op de kinderboerderij bezoeken of voetballen op het grote grasveld. In zomer is er ook de mogelijkheid om te zwemmen of te recre๋ren op het strandje.
Klik hier voor meer informatie over Koudenhoorn
Natuur Ondekkingscentrum Koudenhoorn

Zuid-Hollandlandschap "Huys te Warmont"

Op 500 m loopafstand ligt het landgoed Huys te Warmont (23 ha.). Op het landgoed ligt een parkbos met lange statige lanen en kronkelende paden. Hier zijn eeuwenoude taxusbomen en moerascipressen te vinden, en er zijn prachtige oude eikenlanen. Klik hier voor meer informatie over Huys te Warmont

 
 

Kinderboerderij De Kloosterhof

Klik hier voor meer informatie.